Timp de preparare: 35 min. - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 buc. aripioare cu varfurile taiate
- 1/2pachet margarina,
- 2 catei usturoi,
- 100gr. alune nesarate si decojite,
- 1pachet sticksuri,
- boia iute,
- sare-piper dupa gust
Mod de preparare:
Cureti si speli aripioarele bine si le lasi sa se zvinte. Intr-un castron se amesteca margarina cu boia, sare, piper si usturoi pisat pana se obtine o pasta omogena. Sticksurile si alunele se maruntesc cu un facalet, apoi fiecare aripioara se unge cu pasta din castron si se da prin sticksurile si alunele pisate. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor 30 de minute. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară