Aripioare crocante

3 portii delicioase si usor de pregatit

Timp de preparare: 35 min. - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 buc. aripioare cu varfurile taiate
  • 1/2pachet margarina,
  • 2 catei usturoi,
  • 100gr. alune nesarate si decojite,
  • 1pachet sticksuri,
  • boia iute,
  • sare-piper dupa gust

Mod de preparare:
Cureti si speli aripioarele bine si le lasi sa se zvinte. Intr-un castron se amesteca margarina cu boia, sare, piper si usturoi pisat pana se obtine o pasta omogena. Sticksurile si alunele se maruntesc cu un facalet, apoi fiecare aripioara se unge cu pasta din castron si se da prin sticksurile si alunele pisate. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor 30 de minute. POFTA BUNA !


O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri