Timp de preparare: 35 min. - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 buc. aripioare cu varfurile taiate
- 1/2pachet margarina,
- 2 catei usturoi,
- 100gr. alune nesarate si decojite,
- 1pachet sticksuri,
- boia iute,
- sare-piper dupa gust
Mod de preparare:
Cureti si speli aripioarele bine si le lasi sa se zvinte. Intr-un castron se amesteca margarina cu boia, sare, piper si usturoi pisat pana se obtine o pasta omogena. Sticksurile si alunele se maruntesc cu un facalet, apoi fiecare aripioara se unge cu pasta din castron si se da prin sticksurile si alunele pisate. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor 30 de minute. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili