3 portii delicioase si usor de pregatit

Timp de preparare: 35 min. - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 6 buc. aripioare cu varfurile taiate
  • 1/2pachet margarina,
  • 2 catei usturoi,
  • 100gr. alune nesarate si decojite,
  • 1pachet sticksuri,
  • boia iute,
  • sare-piper dupa gust

Mod de preparare:
Cureti si speli aripioarele bine si le lasi sa se zvinte. Intr-un castron se amesteca margarina cu boia, sare, piper si usturoi pisat pana se obtine o pasta omogena. Sticksurile si alunele se maruntesc cu un facalet, apoi fiecare aripioara se unge cu pasta din castron si se da prin sticksurile si alunele pisate. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor 30 de minute. POFTA BUNA !

O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripioare crocante.