Timp de preparare: 35 min. - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 buc. aripioare cu varfurile taiate
- 1/2pachet margarina,
- 2 catei usturoi,
- 100gr. alune nesarate si decojite,
- 1pachet sticksuri,
- boia iute,
- sare-piper dupa gust
Mod de preparare:
Cureti si speli aripioarele bine si le lasi sa se zvinte. Intr-un castron se amesteca margarina cu boia, sare, piper si usturoi pisat pana se obtine o pasta omogena. Sticksurile si alunele se maruntesc cu un facalet, apoi fiecare aripioara se unge cu pasta din castron si se da prin sticksurile si alunele pisate. Le asezi intr-o tava unsa cu putina margarina si le dai la cuptor 30 de minute. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!