Gustoasa, aspectuoasa si sanatoasa!

Timp de preparare: 25 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500g.broccoli,
  • 300g.rosii,
  • 100g.germeni de lucerna(din magazinele Bio),
  • 2 cicori,
  • 300g.iaurt,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 200g. piept de curcan feliat,
  • ulei,
  • praf de curry(dupa gust),
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:
1.Se desface broccoli in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare 2 minute.
2.Germenii de lucerna se clatesc cu apa rece.Rosiile se taie sferturi.
3.Se desprind frunzele de cicoare de pe cotor,se taie fasii(cei carora nu le place gustul amarui al cicorii, pot opari foile de cicoare 2-3 minute)se pune intr-o salatiera impreuna cu restul ingredientelor:rosii, broccoli si germenii de lucerna.
4.Se prepara dressing-ul:se amesteca iaurtul cu sare, piper, suc de lamaie,si zahar si se toarna peste legume.
5.Carnea de curcan se taie cubulete , se rumeneste in 2 linguri ulei ,se condimenteaza cu praf de curry, sare si piper si se pune in salatiera, peste legume.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de curcan si cicoare.