Bitoci dupa traditia ceha

12:08, 27 August 2009 publicat în Retete culinare

fuarte si fuarte gustosi si sunt fuarte simpli de pregetit
Timp de preparare: 1:30 - ore

Dificultate: ridicata

Ingrediente:
  • felii de gaina
  • pesmeti de casa
  • ingrendiente cit mai multe si diferite
  • ulei
  • 2-3 oua


Mod de preparare:
pesmetii de casa:
punem la uscat pine in cuptor electrik sau putem chiar pe calorifere numai ca pe calorifere ea multe zile: dupa ce sunt uscati i badem cu ciocanelul care batem bitocii:
prepararea bitocilor............!
batem oule intr-un vas apoi punem ingrendientele piper negru vegeta piper rosu diferite ingrendiente din carne usturoi praf :si le amestecam....!
dupa aceia incepem sa batem feliile de gaina: grosimea lor sa fie cam de un deget jumate dar lungimea nu mai mare decit palma: le batem dar intimp ce le batem punem pesmetii de casa si punem cit mai mult si pe o parte si pe alta punem si batem cu ciocanasul:dupa ce am batut sa avem o tigaie cu ulei inferbintat si le dam feliile prin oule cu ingrendiente si dupa aceea in tigaia cu ulei ferbinte si le prajim pe oparte si alta si asa pina se termina toata carnea care vati pregatit-o .....! acesti bitoci puteti sai serviti cu garnitura de orez:puneti orezul la fiert si puneti putina sare sau pute si ingrendiente si si cind orezul este gata este bine sa puneti untisor deasupradar cind ati pus untisorul este bine sa nu mai amesticati capoi orezul se farima si lasati vreo 15-20min dupa ce ati pus untisorul sa se mai inmoaie dat aragazul sa fie oprit si va puneti in farfutie garnitura si cu bitoci la care le place poate sa puie si ulei in care ati prajit bitocii puteti servi la toate acestea si salata de varza si rosii si castraveti proaspeti:
pofta buna....................!


O reteta propusa de: wiktorea fornea (Fornea_viktorea)

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri