Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g morcov
- o portocala
- o lamaie
- o lingurita esenta de flori de portocal
- un varf de lingurinta de sare
- o lingura de zahar pudra
- chimen (dupa gust)
Mod de preparare:
Stoarcem portocala si lamaia, turnam sucul intr-un bol si adaugam esenta se flori de portocal, sarea, zahar-ul si chimenul. La final vom pune morcovul ras.
Se serveste rece!
POFTA MARE!!!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana