IN ACEST ARTICOL:
Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.

Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 500 g morcov
  • o portocala
  • o lamaie
  • o lingurita esenta de flori de portocal
  • un varf de lingurinta de sare
  • o lingura de zahar pudra
  • chimen (dupa gust)

Mod de preparare:

Stoarcem portocala si lamaia, turnam sucul intr-un bol si adaugam esenta se flori de portocal, sarea, zahar-ul si chimenul. La final vom pune morcovul ras.

Se serveste rece!

POFTA MARE!!!


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri