Timp de preparare: 25 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 90 ml lapte caldut(nu fierbinte)
- un plic gelatina alba de 10 grame
- 100 g zahar
- 500 ml frisca lichida
- esenta vanilie dupa gust
Mod de preparare:
ATENTIE!!!!
NU VOM FERBE FIRSCA!
La final adaugam gelatina care a stat in lapte. Invratim energic pret de 2-3 minute si luam totul de pe foc!
Punem vanilia dupa gust si turnam in cupe-bol-uri umezite cu apa(o sa fie mult mai usor atunci cand scoatem desertu' afara din cupa) iar apoi la frigider pentru cateva ore...
Am decorat desertul(dar asta numai atunci cand este scos din cupe-bol-uri) cu-n sos facut din afine. La cantitatea aceasta am folosit cca 150-200 grame de afine (pecare le-am gasit la Auchan in casolete mici) cu doua linguri rase de zahar. Le-am pus pe foc si le-am lasat cam 10-15 minute. O sa facem in asa fel incat afina sa ramana intreaga pentru un aspect mai artistic :)
La final am stors putina lamaie..
Un adevarat SPECTACOL de gust, culoare si rafinament...
S-aveti pofta!
Arianna.
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
In imagine: Panacotta cu fructe de padure. Copyright: Liliana Rodriguez
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?