Rapida, racoroasa si DELICIOASA..

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 450 gr.biscuiti digestivi(zdrobiti intr-o punga)
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • un pachet unt
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 450 gr smantana
  • stafide

Mod de preparare:
Intr-un vas se topeste pachetul de unt (la foc mic ),se adauga biscuitii (care au fost zdrobiti bine) si se prajesc pret de cateva minute (maxim 5).
Branza de vaci se mixeaza cele 4 oua,100 gr.zahar si 2 plicuri zahar vanilat (echivalentul a 7 picaturi de esenta vanilie), stafide.
In tava pe care o vom folosi pentru coacere adaugam biscuitii dati prin unt, iar peste adaugam branza de vaci mixata..
O vom lasa la cuptor 30 de min!
Dupa cele 30 de minute de coacere se aduga peste prajitura noastra smantana amestecata cu 50 gr.zahar, un plic vanilie (sau 3-4 picaturi esenta vanilie)
Se mai da la cupor inca 15 minute...
O vom servi rece!

Arianna va doreste..
POFTA MARE!

O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cheese cake.