IN ACEST ARTICOL:
O savoare ungureasca cu is csardas...
Timp de preparare: 1h si 10 min. - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 2 piepti pui
  • 6 cartofi(potriviti)
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • pentru OREZ
  • 2 cepe albe (mari)
  • o cana orez
  • 3 cani de apa
  • O lingura maggi"scretul gustului"-LEGUME
  • O legatura patrunjel verde


Mod de preparare:
Se vor taia cei doi piepti de pui fasii subtiri,condimentam(sare,piper)
Cartofii o sa-i curatam de coaja,spalam,o sa-i dam prin razatoarea mica...(nu le stoarcem amidonul)adaugam sare,piper,cele doua oua si faina.
In sos'ul obtinut se"tavalim" bucatile de pui si le vom pune la prajit in ulei bine-bine incins...
(Acest sos este kremzli )

Pentru orez

Cele doua cepe se vor taia marunt si se vor pune putin la calit,orezul se spala si se adauga peste ceapa..se adauga trei cani de apa o lingura rasa de maggi"scretul gustului"-LEGUME.
Se lasa la fiert.
Cand orezul este apropate fiert se adauga legatura de patrunjel..
Se opreste focul si se lasa cca 15 min.sub capac.(ca acesta sa-si capete toate aromele si sa fie bine fiert)

p.s.Ar merge bine c'o salata de rosii cu ceapa verde si peste rasa telemea de vaca maturata...

Ce ne ramane?
S-avem pofta ! :)
Arianna


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri