Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 piepti pui
- 6 cartofi(potriviti)
- 2 oua
- 4 linguri faina
- sare
- piper
- pentru OREZ
- 2 cepe albe (mari)
- o cana orez
- 3 cani de apa
- O lingura maggi"scretul gustului"-LEGUME
- O legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Se vor taia cei doi piepti de pui fasii subtiri,condimentam(sare,piper)
Cartofii o sa-i curatam de coaja,spalam,o sa-i dam prin razatoarea mica...(nu le stoarcem amidonul)adaugam sare,piper,cele doua oua si faina.
In sos'ul obtinut se"tavalim" bucatile de pui si le vom pune la prajit in ulei bine-bine incins...
(Acest sos este kremzli )
Pentru orez
Cele doua cepe se vor taia marunt si se vor pune putin la calit,orezul se spala si se adauga peste ceapa..se adauga trei cani de apa o lingura rasa de maggi"scretul gustului"-LEGUME.
Se lasa la fiert.
Cand orezul este apropate fiert se adauga legatura de patrunjel..
Se opreste focul si se lasa cca 15 min.sub capac.(ca acesta sa-si capete toate aromele si sa fie bine fiert)
p.s.Ar merge bine c'o salata de rosii cu ceapa verde si peste rasa telemea de vaca maturata...
Ce ne ramane?
S-avem pofta ! :)
Arianna
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară