Dificultate: redusa
Ingrediente:
- - Un pui mai mare ..
- - 3-4 cepe
- - 10 cartofi (potriviti)
- - 500g ciuperci
- - 5 catei usturoi
- - doua borcanse,cutii branza pasta cu usturoi (se poate inlocui cu 1/2 ml frisca lighida + inca 2-3 catei usturoi
- - vegeta sau cuburi knor
- - sare si piper dupa gust...
Mod de preparare:
Puiul se pune la fiert cu vegeta si sare� sa fie bine acoperit de apa....
Cand este fiert se raceste putin si carnea se face fasii(asa ca la ciorbita de burta)
Ceapa,ciupercutele se curata si se vor taia feliute,se vor pune la calit dar nu prea tare....
Cartofii se curata, se taie cuburi...(ca si la tocana de cartofi)
Ceapa,ciupercile calite, usturoiul presat si cartofii taiati se pun la fiert in apa in care a fiert puiul..
Cand sunt fierte se adauga branza (sau 1/2 ml frisca + catei usturoi...(se vor pune m.multi sau m.putzini catei de usturoi..depidede cat de aita o doriti sa fie supa)
Se mai fierbe putin dupa care se aduaga carnita de pui ...(eu,am folosit doar pieptul si atipioarele de la pui..cele doua pulpe l-am pastrat pt.o alta mancare)
Se da vestitul clocot se pune capacul dupa care se lasa sa comunce cu ingerii...:o)
Secretul unei supe este sa stea dupa ce este gata inca 15 minute linistita sub capac ...
Va dorec pofta mare!
Este o supa bogata si satioasa! Sunt sigura ca veti vrea portie dublaaaaaaa...
Arianna.
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară