va poftesc la o supa daneza cu USTUROI cum de putine ori ne este dat sa mancam....
Timp de preparare: - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • - Un pui mai mare ..
  • - 3-4 cepe
  • - 10 cartofi (potriviti)
  • - 500g ciuperci
  • - 5 catei usturoi
  • - doua borcanse,cutii branza pasta cu usturoi (se poate inlocui cu 1/2 ml frisca lighida + inca 2-3 catei usturoi
  • - vegeta sau cuburi knor
  • - sare si piper dupa gust...


Mod de preparare:
Puiul se pune la fiert cu vegeta si sare sa fie bine acoperit de apa....

Cand este fiert se raceste putin si carnea se face fasii(asa ca la ciorbita de burta)

Ceapa,ciupercutele se curata si se vor taia feliute,se vor pune la calit dar nu prea tare....

Cartofii se curata, se taie cuburi...(ca si la tocana de cartofi)

Ceapa,ciupercile calite, usturoiul presat si cartofii taiati se pun la fiert in apa in care a fiert puiul..

Cand sunt fierte se adauga branza (sau 1/2 ml frisca + catei usturoi...(se vor pune m.multi sau m.putzini catei de usturoi..depidede cat de aita o doriti sa fie supa)

Se mai fierbe putin dupa care se aduaga carnita de pui ...(eu,am folosit doar pieptul si atipioarele de la pui..cele doua pulpe l-am pastrat pt.o alta mancare)

Se da vestitul clocot se pune capacul dupa care se lasa sa comunce cu ingerii...:o)

Secretul unei supe este sa stea dupa ce este gata inca 15 minute linistita sub capac ...

Va dorec pofta mare!

Este o supa bogata si satioasa! Sunt sigura ca veti vrea portie dublaaaaaaa...

Arianna.



O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri