Prezentare: baza de gazpacho rece, peste care se aseaza crevetii tiger si se glaseaza cu fumetto cald.

Se prepară un gazpacho rece din:

  • 3 roşii,
  • 2 castraveţi mari,
  • 2 ardei graşi roşii,
  • ulei de măsline,
  • sare,
  • piper,
  • mentă.

Separat, se fierb creveţii tiger (16/20 buc/kg) cu usturoi, ulei de măsline, sare şi se aromatizează cu brandy Alexandrion.
Din capetele creveţilor, împreună cu frunze de pătrunjel, ţelină, usturoi, ceapă, ulei de măsline, sare şi piper se prepară un fumetto cald, redus.
Prezentare: baza de gazpacho rece, peste care se aşează creveţii tiger şi se glasează cu fumetto cald.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gamberi con Brandy.