Timp de preparare: 40 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g zahar alb
- 185 g unt
- 185 g ciocolata menaj(granule)
- o lingura esenta vailie
- 3 oua
- 110 g faina
- 150 g nuca
Mod de preparare:
Pasul 1
Se unge tava cu putin unt si peste asejam hartia pentru copt.
ATENTIE!
La cantitatea de mai sus folosim o tava mica(cam jumatate din dimesiunea celei normale)
Pasul 2
Se pune cuptorul pe 180 grade C la incins.
Pasul 3
Punem intr-o oala apa la fiert iar peste vom pune un bol de sticla. Ne vom pregati pentru sosul de ciocolata preparat pe baia de abur...
185 g ciocolata menaj(granule)si 185 g unt le vom adauga in bol,vom amesteca usor pana acestea vor deveni un sos.
Pasul 4
Luam bolul de pe aragaz .
Pasul 5
Amestecam usor cele 3 oua cu 250 g zahar si cu lingura de esenta de vanilie.
Pasul 6
Adaugam peste sosul de ciocolata cele 110 g faina si 150 g nuca iar peste acestea "pasul 5" amestecand usor...
Pasul 7
Turnam totul in tava pentru copt si introducem tava in cuptor circa 20-30 min.
Pasul 8
Vom scoate prajitura noastra afara si'o vom taia bucati potrivite...
Pasul 9
O servim calda cu doua cupe de inghetata de vanile....
DELICIOOOOS...
Arianna
va doreste POFTA MARE!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?