IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv excelent!

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 4 dovlecei(cukkini),
  • 150g. branza de capra,
  • 80g.telemea de oaie,
  • 1 mar ,
  • 1 lamaie verde,
  • 4 fire de patrunjel verde,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:
1.Se aleg dovlecei cat mai drepti , lunguieti.Se spala si li se taie capetele,apoi se taie in bastonase de aceasi grosime-2mm. fiecare, in lungime.
2.Se incinge uleiul intr-o tigaie mare.Se calesc dovleceii timp de 5 minute.Se sareaza si se pipereaza,apoi se scot pe o hartie absorbanta.
3.Se curata marul, se taie in doua, i se scoate casa semintelor si se rade pe razatoarea mare.Se stropeste cu suc de lamaie verde(limette)
4.Intr-un bol, se zdrobeste branza de capra cu furculita , sa adauga marul si telemeaua de oaie, de asemenea zdrobita cu furculita.Se sareaza si pipereaza.
5.Se captuseste fundul unui vas mic de Jena, dreptunghiular ,cu dovlecei,urmeaza crema de branza, din nou dovlecei ,crema de branza si se acopera cu dovlecei.
6.Se pune preparatul la frigider pentru 2 ore si se serveste rece si decorat cu fire de patrunjel verde.O bere merge excelent cu acest fel de mancare.







O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Gorgonzola: Cum să savurezi această brânză cremoasă, de câte tipuri este și cum o poți folosi în preparate delicioase Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei  Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri