12:05, 8 Mai 2009 publicat în Retete culinare

Un aperitiv excelent!

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 4 dovlecei(cukkini),
  • 150g. branza de capra,
  • 80g.telemea de oaie,
  • 1 mar ,
  • 1 lamaie verde,
  • 4 fire de patrunjel verde,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper;


Mod de preparare:
1.Se aleg dovlecei cat mai drepti , lunguieti.Se spala si li se taie capetele,apoi se taie in bastonase de aceasi grosime-2mm. fiecare, in lungime.
2.Se incinge uleiul intr-o tigaie mare.Se calesc dovleceii timp de 5 minute.Se sareaza si se pipereaza,apoi se scot pe o hartie absorbanta.
3.Se curata marul, se taie in doua, i se scoate casa semintelor si se rade pe razatoarea mare.Se stropeste cu suc de lamaie verde(limette)
4.Intr-un bol, se zdrobeste branza de capra cu furculita , sa adauga marul si telemeaua de oaie, de asemenea zdrobita cu furculita.Se sareaza si pipereaza.
5.Se captuseste fundul unui vas mic de Jena, dreptunghiular ,cu dovlecei,urmeaza crema de branza, din nou dovlecei

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri