Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
500g carne de peste, o ceapa, 50g orez, 1/2 franzela, 100ml lapte, 2 crengute rozmarin, 500ml suc de rosii, sare, piper boabe rosii si verzi, frunze de vita.
Mod de preparare:
Dai prin masina de tocat carnea de peste. Apoi adaugi ceapa tocata marunt si painea inmuiata in lapte si presata bine. Amesteci si potrivesti gustul de sare. Impachetezi sarmalele dar ai grija sa nu pui mai mult de o lingurita de umplutura pe fiecare frunza de vita. Asezi sarmalele intr-un vas, torni sucul de rosii indoit cu apa, pui piperul si rozmarinul si fierbi pe aragaz cam 30 de minute. Dupa acest timp le dai la cuptor 10 minute. Sunt foarte aromate si gusoase si merg bine cu smantana.
O reteta propusa de: Moruzov Raluca (moruzov_raluca)
Imagine: Asidscript
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?