Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
500g carne de peste, o ceapa, 50g orez, 1/2 franzela, 100ml lapte, 2 crengute rozmarin, 500ml suc de rosii, sare, piper boabe rosii si verzi, frunze de vita.
Mod de preparare:
Dai prin masina de tocat carnea de peste. Apoi adaugi ceapa tocata marunt si painea inmuiata in lapte si presata bine. Amesteci si potrivesti gustul de sare. Impachetezi sarmalele dar ai grija sa nu pui mai mult de o lingurita de umplutura pe fiecare frunza de vita. Asezi sarmalele intr-un vas, torni sucul de rosii indoit cu apa, pui piperul si rozmarinul si fierbi pe aragaz cam 30 de minute. Dupa acest timp le dai la cuptor 10 minute. Sunt foarte aromate si gusoase si merg bine cu smantana.
O reteta propusa de: Moruzov Raluca (moruzov_raluca)
Imagine: Asidscript
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară