Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
80' - min
Ingrediente:
1kg. muschi de vita (tanara),
2 portocale,
1 lamaie,
1 morcov,
2 cepe,
20g.unt sau margarina,
sare,
piper;
Mod de preparare si pregatire:
1.Muschiul de vita se spala bine cu apa rece.Se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt.Se stoarce lamaia , apoi portocalele si cu sucul astfel obtinut se stropeste carnea.laturi de carne se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien.Se lasa vasul in cuptor pana se fragezeste carnea.Din cand in cand ,se stropeste carnea cu sosul din vas.
2.Cand carnea este gata, se scoate din cuptor si din vas, se lasa putin sa se racoreasca si se taie felii subtiri, care se aseaza pe un platou alaturi de felii de portocala.Se serveste cu o salata de castraveti si un vin rece.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.