Un aperitiv deosebit!

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

8 fileuri de somon afumat,
1/2 manunchi de marar verde,
80g.creveti fierti si decorticati,
100g.tarama(optional-preparat oriental,de culoare roz,gata preparat),1 lamaie,
50g.icre de somon,
4 linguri sos Tabasco,
4 linguri de smantana sau frisca pentru gatit,
sare,
piper,
150g. salata verde;

Mod de preparare:

1.Se spala si se toaca marunt mararul.Se stoarce sucul de la 1 lamaie.
2.Intr-un bol se amesteca crevetii, tarama,smantana sau frisca,mararul tocat si lamaia.Se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga 4 linguri de sos Tabasco.Se repartizeaza compozitia pe cele 8 fileuri de somon afumat si se ruleaza.
3.Se pun fileurile de somon in folie de aluminiu si se tin la rece,in frigider, pana la servire.
4.Pe un platou se aseaza fileurile de somon afumat pe un pat de salata verde si se decoreaza cu icre de somon.Se servesc cu vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri de somon cu creveti.