Este un deliciu pentru seara de Craciun.

Echipa Delly iti ureaza Sarbatori fericite! Daca vrei sa ne contactezi nu ezita sa dai click aici.

Timp de preparare:

80 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 450g.file de porc,
  • 150g.cabanos afumat,
  • 50g.slaninuta,
  • 50g.usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru carne de porc,
  • 100ml.ulei,
  • 1 kg.cartofi,
  • 1 ardei gras,
  • 1 pahar vin alb;

Mod de preparare:

1.Prin mijlocul fileului de porc se introduce cabanosul,iar prin laterale se impaneaza cu usturoi si slaninuta.Se condimenteaza carnea.
2.Se curata cartofii ,se spala , se taie in sferturi ,se amesteca cu ardeiul taiat felii si se aseaza in tava .
3.Pe acest pat de legume se pune carnea ,se stropeste bine cu ulei si se da la cuptor.Cand s-a rumenit ,se adauga vinul si se lasa pana cand carnea este patrunsa.In timpul frigerii, se stropeste fileul cu zeama din tava.
4.Se taie fileul felii , se aseaza pe un platou ,pe frunze de salata verde si se serveste cu diverse garnituri,muraturi si un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului File de porc impanat.