Incearca o prajitura cu branza dulce de vaci.

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Pentru foi: 3 linguri de zahar, o lingura unt sau margarina, un ou intreg, 3 linguri smantana, 1 praf de copt, 3 linguri cacao
Pentru umplutura: 300 grame zahar, 1 pachet unt sau margarina, 4 oua, 1 kg branza dulce, 2 linguri de faina

Mod de preparare:

Din cantitatile pentru foi se face un aluat la care se adauga faina cat cuprinde. Se fac 2 foi. Zaharul, margarina, cele 4 galbenusuri se freaca bine, se adauga vanilie, coaja de lamaie, 2 linguri de faina si albusele batute bine si branza.
Se amesteca totul si se pune intre cele 2 foi(tava unsa si infainata). Foia de deasupra se inteapa cu furculita din loc in loc. Se coace la foc potrivit.
Cand este coapta, se presara zahar pudra.

O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu branza dulce de vaci.