15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 800g. muschi de vita,
- 2 manunchiuri de patrunjel verde,
- 10-12 frunzulite de busuioc,
- 6 frunzulite de menta,
- 1 catel de usturoi,
- 3-4 sardele in ulei,
- 1 lingura mustar de Dijon,
- 1 lingura de boabe de ienupar,
- 2dl.ulei de masline,
- 1 lingura otet de vin(rosu);
Mod de preparare:
(pentru 4 persoane)
1.Carnea se taie in 4 felii mai grosute.Fiecare felie se unge cu ulei de masline si se frige pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
2.Se amesteca toate ingredientele de mai sus (cu exceptia carnii) si se turmixeaza , obtinandu-se salsa verde(sosul verde), care se serveste alaturi de muschiul de vita.
3.Preparatul se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!