- 250 g fasole uscata
- 2 cepe
- 1 morcov
- 2-3 linguri de ulei
- putina sare
- verdeata
- cimbru
Mod de preparare
Fasolea se lasa 12 ore intr-o oala cu apa. Se pune la fiert aproximativ jumatate de ora si apoi se inlocuieste apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate marunt, ulei sare,cimbru.
Se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea.
Cand se serveste se adauga si verdeata.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă