- 250 g fasole uscata
- 2 cepe
- 1 morcov
- 2-3 linguri de ulei
- putina sare
- verdeata
- cimbru
Mod de preparare
Fasolea se lasa 12 ore intr-o oala cu apa. Se pune la fiert aproximativ jumatate de ora si apoi se inlocuieste apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate marunt, ulei sare,cimbru.
Se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea.
Cand se serveste se adauga si verdeata.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?