- 1 varza
- 1-2 cepe
- 200 g unt
- 4 oua
- 1 lingurita de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare
Varza se taie exact cum se procedeaza pentru taierea taiteilor, se opareste si se strecoara dupa ce se raceste.
Ceapa se toaca si se caleste si aceasta in unt si in momentul in care devine aurie se pune si varza si se amesteca din cand in cand.
Dupa ce fierbe se adauga sare si piper. Apoi se pun oaule rascoapte si taiate marnt.
Este foarte buna calda.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă