- 1 varza
- 1-2 cepe
- 200 g unt
- 4 oua
- 1 lingurita de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare
Varza se taie exact cum se procedeaza pentru taierea taiteilor, se opareste si se strecoara dupa ce se raceste.
Ceapa se toaca si se caleste si aceasta in unt si in momentul in care devine aurie se pune si varza si se amesteca din cand in cand.
Dupa ce fierbe se adauga sare si piper. Apoi se pun oaule rascoapte si taiate marnt.
Este foarte buna calda.
Pofta buna!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare