- 1 varza
- 1-2 cepe
- 200 g unt
- 4 oua
- 1 lingurita de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare
Varza se taie exact cum se procedeaza pentru taierea taiteilor, se opareste si se strecoara dupa ce se raceste.
Ceapa se toaca si se caleste si aceasta in unt si in momentul in care devine aurie se pune si varza si se amesteca din cand in cand.
Dupa ce fierbe se adauga sare si piper. Apoi se pun oaule rascoapte si taiate marnt.
Este foarte buna calda.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară