- 1 varza
- 1-2 cepe
- 200 g unt
- 4 oua
- 1 lingurita de zahar
- sare
- piper
Mod de preparare
Varza se taie exact cum se procedeaza pentru taierea taiteilor, se opareste si se strecoara dupa ce se raceste.
Ceapa se toaca si se caleste si aceasta in unt si in momentul in care devine aurie se pune si varza si se amesteca din cand in cand.
Dupa ce fierbe se adauga sare si piper. Apoi se pun oaule rascoapte si taiate marnt.
Este foarte buna calda.
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !