- 1/2 capatana de salata verde,
- 1 pui fript ,
- 300g. rosii,1 conserva de fasole boabe(fara carne),
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 300g.smantana,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- cascaval gruiere,
- 1 avocado mare,
- 1 lingurita suc de lamaie verde(limette),
- 200ml. sos de chili,
- 200g. cipsuri;
Mod de preparare:
1.Salata se spala ,se scurge de apa si se rupe in bucatele.
2.Se dezoseaza puiul fript , iar carnea se taie bucatele.
3.Rosiile se taie felii.
4.Fasolea se scurge din conserva.Coriandrul se spala si se toaca marunt,apoi se amesteca cu smantana, incorporandu-se cascavalul ras.Se condimenteaza cu sare si piper.
5.Se curata avocado, se scoate samburele, se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie verde.
6.Se ia un bol de sticla si se aseaza in straturi toate ingredientele,deasupra punandu-se cascaval ras.
7.Salata se serveste cu sos chili si cipsuri.
Obs:Pentru cei cu dieta, cipsurile si sosul chili se exclud, iar smantana se inlocuieste cu iaurt natur.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară