- 1/2 capatana de salata verde,
- 1 pui fript ,
- 300g. rosii,1 conserva de fasole boabe(fara carne),
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 300g.smantana,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- cascaval gruiere,
- 1 avocado mare,
- 1 lingurita suc de lamaie verde(limette),
- 200ml. sos de chili,
- 200g. cipsuri;
Mod de preparare:
1.Salata se spala ,se scurge de apa si se rupe in bucatele.
2.Se dezoseaza puiul fript , iar carnea se taie bucatele.
3.Rosiile se taie felii.
4.Fasolea se scurge din conserva.Coriandrul se spala si se toaca marunt,apoi se amesteca cu smantana, incorporandu-se cascavalul ras.Se condimenteaza cu sare si piper.
5.Se curata avocado, se scoate samburele, se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie verde.
6.Se ia un bol de sticla si se aseaza in straturi toate ingredientele,deasupra punandu-se cascaval ras.
7.Salata se serveste cu sos chili si cipsuri.
Obs:Pentru cei cu dieta, cipsurile si sosul chili se exclud, iar smantana se inlocuieste cu iaurt natur.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor