- 1/2 capatana de salata verde,
- 1 pui fript ,
- 300g. rosii,1 conserva de fasole boabe(fara carne),
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 300g.smantana,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- cascaval gruiere,
- 1 avocado mare,
- 1 lingurita suc de lamaie verde(limette),
- 200ml. sos de chili,
- 200g. cipsuri;
Mod de preparare:
1.Salata se spala ,se scurge de apa si se rupe in bucatele.
2.Se dezoseaza puiul fript , iar carnea se taie bucatele.
3.Rosiile se taie felii.
4.Fasolea se scurge din conserva.Coriandrul se spala si se toaca marunt,apoi se amesteca cu smantana, incorporandu-se cascavalul ras.Se condimenteaza cu sare si piper.
5.Se curata avocado, se scoate samburele, se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie verde.
6.Se ia un bol de sticla si se aseaza in straturi toate ingredientele,deasupra punandu-se cascaval ras.
7.Salata se serveste cu sos chili si cipsuri.
Obs:Pentru cei cu dieta, cipsurile si sosul chili se exclud, iar smantana se inlocuieste cu iaurt natur.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !