Este delicioasa si foarte respectoasa!
Ingrediente:

  • 1/2 capatana de salata verde,
  • 1 pui fript ,
  • 300g. rosii,1 conserva de fasole boabe(fara carne),
  • 1/2 manunchi de coriandru verde,
  • 300g.smantana,
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • cascaval gruiere,
  • 1 avocado mare,
  • 1 lingurita suc de lamaie verde(limette),
  • 200ml. sos de chili,
  • 200g. cipsuri;


Mod de preparare:

1.Salata se spala ,se scurge de apa si se rupe in bucatele.
2.Se dezoseaza puiul fript , iar carnea se taie bucatele.
3.Rosiile se taie felii.
4.Fasolea se scurge din conserva.Coriandrul se spala si se toaca marunt,apoi se amesteca cu smantana, incorporandu-se cascavalul ras.Se condimenteaza cu sare si piper.
5.Se curata avocado, se scoate samburele, se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie verde.
6.Se ia un bol de sticla si se aseaza in straturi toate ingredientele,deasupra punandu-se cascaval ras.
7.Salata se serveste cu sos chili si cipsuri.

Obs:Pentru cei cu dieta, cipsurile si sosul chili se exclud, iar smantana se inlocuieste cu iaurt natur.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri