- 2 pui
- 60 g unt
- 250 g pesmeti
- 200 g miez de nuca
- 250 ml de lapte
- 2 oua
- sare
Mod de preparare
Puii se curata, li se scot plamanii si osul pieptului.Acestia se umplu cu pesmeti sfaramati si umeziti cu lapte si cu galbenusuri, albusuri batute spuma si miez de nuca pisat. In aceasta compozitie se pune si sare dupa gust.
Fiecare pui se coase si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Puii se ung si ei cu unt si se introduc in cuptorul bine incins. Se tin la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!