- 2 pui
- 60 g unt
- 250 g pesmeti
- 200 g miez de nuca
- 250 ml de lapte
- 2 oua
- sare
Mod de preparare
Puii se curata, li se scot plamanii si osul pieptului.Acestia se umplu cu pesmeti sfaramati si umeziti cu lapte si cu galbenusuri, albusuri batute spuma si miez de nuca pisat. In aceasta compozitie se pune si sare dupa gust.
Fiecare pui se coase si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Puii se ung si ei cu unt si se introduc in cuptorul bine incins. Se tin la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !