- 2 pui
- 60 g unt
- 250 g pesmeti
- 200 g miez de nuca
- 250 ml de lapte
- 2 oua
- sare
Mod de preparare
Puii se curata, li se scot plamanii si osul pieptului.Acestia se umplu cu pesmeti sfaramati si umeziti cu lapte si cu galbenusuri, albusuri batute spuma si miez de nuca pisat. In aceasta compozitie se pune si sare dupa gust.
Fiecare pui se coase si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Puii se ung si ei cu unt si se introduc in cuptorul bine incins. Se tin la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei