ghid pentru o viaţă împlinită

Sos pentru friptura

Pregateste un sos pentru friptura.

Ingrediente:

  • ceapa
  • suc de rosii
  • castraveti murati.
  • mustar
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • cotlete de vita sau porc

Mod de preparare:

Se prajeste ceapa,se adauga suc de rosii,castraveti murati taiati cubuletesi mustar diluat cu vin alb,sare,piper .
Se dau cateva clocote si apoi se toarna peste cotletele prajite in ulei si se lasa la fiert 20 minute .

Pofta buna !

O reteta propusa de: Marinela Dominte (marinela_diana)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sos pentru friptura.


multa prajeala (1 comentariu, 627 vizualizari)
stiu ca bucataria romaneasca este plina de...prajeli.
ar fi timpul, stimate cetitoare, sa mai ocoliti retetele cu ceapa prajita si alte rantashuri.
tendinta mondiala este spre un stil mai sanatos...