- 2-3 rinichi
- Patrunjel verde
- sare
- piper
- 200 g ciuperci
- 50 g unt
- 1 lingurita de faina
- ½ pahar de apa
- ½ pahar de vin
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Rinichii se curata de grasimi si se spala bine. Se taie in rondele si se pun intr-o cratita in care s-a pus si 25 g de unt. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde taiat marunt si sare si piper dupa gust.
Se lasa sa fiarba. Ciupercile se spala si se taie in felioare. Se inabusa si acestea in apa pe care o lasa si in unt si se adauga peste si zeama de la jumatate de lamaie.
Dupa ce rinichii fierb ( nu prea mult pentru ca altfel se intaresc) se amesteca cu ciupercile si se pot servi.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.