O reteta deosebit de gustoasa.

Este un felul doi satios si gustos.

Dificultate:

medie

Timp de preparare:

70' - min

Ingrediente:

  • 800g.cotlet de porc,
  • 200g.branza de vaci,
  • 4 oua,
  • 50g.gris,
  • sare,
  • chimen;

Mod de preparare

1.Cotletul se spala ,se sterge cu un servetel curat ,se sareaza, pipereaza,se presara cu chimen si se frige pana se rumeneste bine .In timpul frigerii se stropeste cu sosul din tava (ulei+1/2 pahar apa).
2.Intre timp, se pregateste garnitura:se trece branza de vaci prin sita ,se adauga galbenusurile ,grisul si se amesteca bine.
3.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
4.Pe o folie de aluminiu umezita se pune branza ,se ruleaza,se prinde la capete si se fierbe in apa sarata.Se scoate, se lasa sa se mai raceasca, se indeparteaza folia ,se taie in rondelesi, impreuna cu varza rosie calita , se serveste cu cotletele de porc.

Pofta buna!

O reteta propusa de Vekas Maria


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cotlet de porc cu branza de vaci.