120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 KG gogosari
- o,5oo l ulei
- o,2oo l otet
- 2 linguri sare grunjoasa
- 4 linguri miere albine
- 1 borcan bulion de 37o gr
Mod de preparare:
Mai intai se pun intr-un vas mare ptr preparat conserve toate lichidele din reteta impreuna cu bulionul si se fierb fix 20 minute,apoi adugam gogosarii curatati si taiati rondele,si se mai fierb inca 3o minite.
Se pune marinata fierbinte in borcane cu capac si apoi sub paturi pana a doua zi.Aceasta marinata e f buna servita cu friptura si se poatye folosi si la pizza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor