Incearca o alta reteta de gogosari marinati primita din partea unei cititoare fidele.

Timp de preparare:

120 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 5 KG gogosari
  • o,5oo l ulei
  • o,2oo l otet
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • 4 linguri miere albine
  • 1 borcan bulion de 37o gr

Mod de preparare:

Mai intai se pun intr-un vas mare ptr preparat conserve toate lichidele din reteta impreuna cu bulionul si se fierb fix 20 minute,apoi adugam gogosarii curatati si taiati rondele,si se mai fierb inca 3o minite.
Se pune marinata fierbinte in borcane cu capac si apoi sub paturi pana a doua zi.Aceasta marinata e f buna servita cu friptura si se poatye folosi si la pizza.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosari marinati.