120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 KG gogosari
- o,5oo l ulei
- o,2oo l otet
- 2 linguri sare grunjoasa
- 4 linguri miere albine
- 1 borcan bulion de 37o gr
Mod de preparare:
Mai intai se pun intr-un vas mare ptr preparat conserve toate lichidele din reteta impreuna cu bulionul si se fierb fix 20 minute,apoi adugam gogosarii curatati si taiati rondele,si se mai fierb inca 3o minite.
Se pune marinata fierbinte in borcane cu capac si apoi sub paturi pana a doua zi.Aceasta marinata e f buna servita cu friptura si se poatye folosi si la pizza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei