- 1 kg de ciuperci
- 2 cepe
- 1 telina
- 2-3 morcovi
- Sare
- Piper
- 2 frunze de dafin
- 1 pastarnac
Mod de preparare
Morcovii, telina si pastarnacul se dau prin razatoare si se calesc putin in ulei. Cepele se taie fin si se calesc in acelasi ulei.
Ciupercile se fierb cam 20 de minute in apa cu putina sare si cu foile de dafin.se toc marunt si se adauga in tigaia in care s-au rumenit ingredientele anterioare.
Se amesteca si se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor