Pregateste rapid o gustare de ciuperci.

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • Sare
  • Piper
  • 2 frunze de dafin
  • 1 pastarnac

Mod de preparare

Morcovii, telina si pastarnacul se dau prin razatoare si se calesc putin in ulei. Cepele se taie fin si se calesc in acelasi ulei.

Ciupercile se fierb cam 20 de minute in apa cu putina sare si cu foile de dafin.se toc marunt si se adauga in tigaia in care s-au rumenit ingredientele anterioare.

Se amesteca si se lasa sa se raceasca.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gustare de ciuperci.