- 1 kg de ciuperci
- 2 cepe
- 1 telina
- 2-3 morcovi
- Sare
- Piper
- 2 frunze de dafin
- 1 pastarnac
Mod de preparare
Morcovii, telina si pastarnacul se dau prin razatoare si se calesc putin in ulei. Cepele se taie fin si se calesc in acelasi ulei.
Ciupercile se fierb cam 20 de minute in apa cu putina sare si cu foile de dafin.se toc marunt si se adauga in tigaia in care s-au rumenit ingredientele anterioare.
Se amesteca si se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.