Ingrediente
4 mere
50g marmelada de mere
½ lingurita scortisoara
1 plic gelatina
unt pentru uns tava
Aluatul
4 oua
150g faina
150g zahar
2 linguri ulei de floarea-soarelui
¼ lingurita sare
Cum preparam
• Curatam merele de coaja si seminte. Taiem felii de 1 cm grosime.
• Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu sarea. Adaugam treptat zaharul si continuam sa amestecam cu mixerul.
• Adaugam galbenusurile frecate cu ulei si amestecam prin rasturnare cu o lingura de metal. Punem treptat faina si amestecam cu grija.
• Ungem o tava rotunda cu unt. Intindem un strat subtire de marmelada, pe care presaram scortisoara. Deasupra asezam feliile de mar.
• Turnam deasupra aluatul si dam la cuptor. Coacem 30 minute la foc moderat.
• Cand tarta este gata o rasturnam din tava si o asezam pe un platou.
• Preparam gelatina si o intindem pe tarta, in strat subtire.
Timp de preparare: 40 minute
Timp de coacere: 30 minute
Te asteptam si pe www.lacucina.ro.

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri