- Ciuperci Champinion
- sare, condimente, ulei pentru uns tava
- marar, patrunjel
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele.
Palariile se aseaza cu golul in sus intr-o tava unsa cu putin ulei. Se presara sare si se condimenteaza dupa gust.Sunt gata cand sunt putin rumenite si si-au lasat zeama.
Daca stau prea mult la cuptor zeama se evapora.In momentul servirii se poate adauga marar si/sau patrunjel praspat tocat.
Din codite se poate face o tocanita delicioasa sau se pot utiliza ca ingredient pentru o pizza.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Simona Bucur (simona.bucur)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară