- Ciuperci Champinion
- sare, condimente, ulei pentru uns tava
- marar, patrunjel
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele.
Palariile se aseaza cu golul in sus intr-o tava unsa cu putin ulei. Se presara sare si se condimenteaza dupa gust.Sunt gata cand sunt putin rumenite si si-au lasat zeama.
Daca stau prea mult la cuptor zeama se evapora.In momentul servirii se poate adauga marar si/sau patrunjel praspat tocat.
Din codite se poate face o tocanita delicioasa sau se pot utiliza ca ingredient pentru o pizza.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Simona Bucur (simona.bucur)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!