- 9 oua
- 2 cani zahar
- 2,1/4 faina
- ulei 100 ml
- zahar vanilat
- esenta
- cacao 2-3 linguri
- optional-stafide ,nuci
Mod de preparare:
Se bat ailbusurile spuma ,se adauga zaharul si esenta .
Se bat in continuare pana devine o spuma tare.Separat galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza.
Peste albusurile batute spuma se pune maioneza(galbenusurile amestecate cu ulei),faina zaharul vanilat si se omogenizeaza usor compozitia fara a mesteca prea mult pentru a nu ser elimina aerul care s-a incorporat in albusuri.
In 2 tavi unse si tapetate se torna 1/3 din compozitie ,restul se amesteca cu cacaoa si se completeaza tavile putin mai mult de jumatate. Optional se adauga nuci si/sau stafide
Se coc ~25 min.
O reteta propusa de: Chinta Constanta (royala)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!