- 9 oua
- 2 cani zahar
- 2,1/4 faina
- ulei 100 ml
- zahar vanilat
- esenta
- cacao 2-3 linguri
- optional-stafide ,nuci
Mod de preparare:
Se bat ailbusurile spuma ,se adauga zaharul si esenta .
Se bat in continuare pana devine o spuma tare.Separat galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza.
Peste albusurile batute spuma se pune maioneza(galbenusurile amestecate cu ulei),faina zaharul vanilat si se omogenizeaza usor compozitia fara a mesteca prea mult pentru a nu ser elimina aerul care s-a incorporat in albusuri.
In 2 tavi unse si tapetate se torna 1/3 din compozitie ,restul se amesteca cu cacaoa si se completeaza tavile putin mai mult de jumatate. Optional se adauga nuci si/sau stafide
Se coc ~25 min.
O reteta propusa de: Chinta Constanta (royala)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă