IN ACEST ARTICOL:
O alta reteta de chec rapid.
Ingrediente:

  • 9 oua
  • 2 cani zahar
  • 2,1/4 faina
  • ulei 100 ml
  • zahar vanilat
  • esenta
  • cacao 2-3 linguri
  • optional-stafide ,nuci


Mod de preparare:

Se bat ailbusurile spuma ,se adauga zaharul si esenta .
Se bat in continuare pana devine o spuma tare.Separat galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza.

Peste albusurile batute spuma se pune maioneza(galbenusurile amestecate cu ulei),faina zaharul vanilat si se omogenizeaza usor compozitia fara a mesteca prea mult pentru a nu ser elimina aerul care s-a incorporat in albusuri.

In 2 tavi unse si tapetate se torna 1/3 din compozitie ,restul se amesteca cu cacaoa si se completeaza tavile putin mai mult de jumatate. Optional se adauga nuci si/sau stafide
Se coc ~25 min.



O reteta propusa de: Chinta Constanta (royala)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri