Ce parere ai de o salata de ciuperci?

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci albe (champinion)
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 borcan castraveti murati (de 800g)
  • 2 borcanele de iaurt tip Cremoso
  • 1 galbenus de ou (optional)
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu sare (intr-o oala suficient de mare ca sa incapa toate ciupercile)
Cand apa clocoteste se pun ciupercile (care in prealabil au fost spalate si curatate).
Se lasa max.10 minute. Se scurg ciupercile, se lasa putin sa se raceasca si apoi se taie cubulete.
Pieptul de pui se spala si se fierbe separat de ciuperci.Dupa ce s-a fiert se taie cubulete.
Castraveti se scurg si se taie cubulete.

Intr-un castron mare se amesteca bina ciupercile, pieptul de pui si castravetii.
Se adauga continutul celor doua borcane de iaurt tip "Cremoso", in care s-a adaugat(optional) galbenusul crud.

Se adauga sare si piper dupa gust.
In momentul servirii se presara marar proaspat tocat.

Pofta buna

O reteta propusa de: Simona Bucur (simona.bucur)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de ciuperci.