Incearca sa pregatesti gogosarii murati dupa reteta oferita de noi.

Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 500 g zahar.sare
  • piperboabe
  • foi de dafin

Mod de preparare:

Otetul,uleiul si zaharul se pun la fiert.Se adauga sare ,piper,foi de dafin.Dupa ce s a dizolvat zaharul se pun la fiert gogosarii spalati ,curatati si taiati .
Se dau 2-3 clocote pana se inmoaie putin,se scot si se pun in borcane .
Se adauga apoi sosul ramas se leaga si se pun la baim-marin 15 minute .

Pofta buna

O reteta propusa de: Marinela Dominte (marinela_diana)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gogosari murati.