45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 kg gogosari
- 500 ml otet
- 500 ml ulei
- 500 g zahar.sare
- piperboabe
- foi de dafin
Mod de preparare:
Otetul,uleiul si zaharul se pun la fiert.Se adauga sare ,piper,foi de dafin.Dupa ce s a dizolvat zaharul se pun la fiert gogosarii spalati ,curatati si taiati .
Se dau 2-3 clocote pana se inmoaie putin,se scot si se pun in borcane .
Se adauga apoi sosul ramas se leaga si se pun la baim-marin 15 minute .
Pofta buna
O reteta propusa de: Marinela Dominte (marinela_diana)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.