(pentru 10 papanasi):
- 500 g. branza de vaci,
- 100 g. zahar,
- 2 oua,
- 1 varf lingurita bicarbonat,
- 1 esenta vanilie,
- 200 g. faina,
- ulei pentru prajit,
- smantana,
- dulceata,
- zahar praf;
Mod de preparare:
1.Se amesteca branza cu zaharul si bicarbonatul. Se adauga ouale si vanilia,apoi faina si se amesteca bine pentru ca compozitia sa se omogenizeze. Aluatul trebuie sa fie usor de format si sa nu fie lipicios.
2.Se incinge uleiul intr-un vas adanc.
3.Se formeaza din aluat bile ,carora li se face un orificiu chiar pe mijloc, apoi se trec bilele prin faina,se aplatizeaza putin si se prajesc papanasii in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.
4.Se pudreaza cu zahar si se servesc cu smantana si dulceata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri