Ciorba greceasca

-500 g de carne de vaca
-1 litru de apa
-zarzavat
-1 ou
-2 linguri de orez
-lamaie
-sare
Mod de preparare:
Carnea se spala bine si se taie in bucati mici.Se pune intr-o oala cu apa si sare si se pune la fiert. Ai grija sa indepartezi spuma formata.Adauga apoi zarzavatul.
Dupa ce fierbe carnea se scoate zarzavatul si se adauga orezul.
Dupa ce a fiert si orezul se adauga zeama de lamaie si oul.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Melania Cristea (dysaster)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- carne de vita
- ciorba
- ciorba greceasca
- lamaie
- orez
- ou
- sare
- zarzavat
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei