Ce parere ai de o halva de gris?

Ingrediente

  • 250 ml de margarina topita
  • 1 pahar de gris
  • 2 ahare de zahar
  • 1 l de apa
  • nuca tocata ( o cescuta)
  • scortisoara

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu apa pana se obtine un sirop. Se infierbanta si margarina si se adauga incet grisul.Amesteca incontinuu.

Se adauga apoi siropul, cescuta cu nuci tocate. Se amesteca bine pana cand incepe sa se desprinda de pe peretii cratitei.

Se stinge focul si se acopera putin. Dupa ce se rastoarna intr-o farfurie se presara si putina scortisoara.

Pofta dulce!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Halva de gris.