Pulpe de pui cu mere si ceapa

12:08, 20 August 2008 publicat în Retete culinare

Pulpele sunt deosebit de gustoase,atat la masa de pranz, cat si la cina in combinatie cu mere si ceapa.
Pulpele sunt deosebit de gustoase ,atat la masa de pranz , cat si la cina in combinatie cu mere si ceapa.

Dificultate:

redusa

Timp de preparare:

60 min

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

  • 4 pulpe de pui (fara pielita)
  • 1 lingurita maiorana
  • 10 mere verzi
  • 8 cepe rosii
  • sare de mare
  • 2 dl. ulei de masline


Mod de preparare si pregatire:

1.Pulpele de pui se spala , se sterg cu un servet de bucatarie, se freaca cu sare de mare si maioreana ,apoi se aseaza , una langa alta, intr-un vas de Jena.
2.Merele se spala , se curata,se scoate casa semintelor si se taie felii.Ceapa se curata si se taie in rotocoale de 1 cm. grosime.
3. Peste pulpe se aseaza feliile de mere si rotocoalele de ceapa,se stropesc cu ulei de masline si 1/2 pahar de apa.
4.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se acopera vasul de Jena cu folie de aluminiu si se frig pulpele cca. 30 minute.Se servesc cu merele si ceapa din vas si cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de Vekas Maria


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri