Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
60 min
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
- 4 pulpe de pui (fara pielita)
- 1 lingurita maiorana
- 10 mere verzi
- 8 cepe rosii
- sare de mare
- 2 dl. ulei de masline
Mod de preparare si pregatire:
1.Pulpele de pui se spala , se sterg cu un servet de bucatarie, se freaca cu sare de mare si maioreana ,apoi se aseaza , una langa alta, intr-un vas de Jena.
2.Merele se spala , se curata,se scoate casa semintelor si se taie felii.Ceapa se curata si se taie in rotocoale de 1 cm. grosime.
3. Peste pulpe se aseaza feliile de mere si rotocoalele de ceapa,se stropesc cu ulei de masline si 1/2 pahar de apa.
4.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se acopera vasul de Jena cu folie de aluminiu si se frig pulpele cca. 30 minute.Se servesc cu merele si ceapa din vas si cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !