IN ACEST ARTICOL:
Pulpele sunt deosebit de gustoase,atat la masa de pranz, cat si la cina in combinatie cu mere si ceapa.
Pulpele sunt deosebit de gustoase ,atat la masa de pranz , cat si la cina in combinatie cu mere si ceapa.

Dificultate:

redusa

Timp de preparare:

60 min

Ingrediente:

(pentru 4 persoane):

  • 4 pulpe de pui (fara pielita)
  • 1 lingurita maiorana
  • 10 mere verzi
  • 8 cepe rosii
  • sare de mare
  • 2 dl. ulei de masline


Mod de preparare si pregatire:

1.Pulpele de pui se spala , se sterg cu un servet de bucatarie, se freaca cu sare de mare si maioreana ,apoi se aseaza , una langa alta, intr-un vas de Jena.
2.Merele se spala , se curata,se scoate casa semintelor si se taie felii.Ceapa se curata si se taie in rotocoale de 1 cm. grosime.
3. Peste pulpe se aseaza feliile de mere si rotocoalele de ceapa,se stropesc cu ulei de masline si 1/2 pahar de apa.
4.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.Se acopera vasul de Jena cu folie de aluminiu si se frig pulpele cca. 30 minute.Se servesc cu merele si ceapa din vas si cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de Vekas Maria

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri