- 400 g spanac
- 250 g urzici
- 1-2 fire praz
- 1 lingura de parmezan ras
- 5 oua
- 3 linguri de smanatana
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Urzicile se fierb cu spanacul in apa cu sare dupa gust. Dupa ce fierb, se scurg si se taie marunt.
Se amesteca cu praz, 3 linguri de smantana, si sare si piper dupa gust.
Ai nevoie de 5 forme termorezistente; acestea se ung cu ulei. Se pune in fiecare forma compozitie din spanac si urzici.
Pe deasupra se pune cate un ou. Peste oua se rade parmezan.
Se pun formele la cuptor pana cand ouale incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară