- 400 g spanac
- 250 g urzici
- 1-2 fire praz
- 1 lingura de parmezan ras
- 5 oua
- 3 linguri de smanatana
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Urzicile se fierb cu spanacul in apa cu sare dupa gust. Dupa ce fierb, se scurg si se taie marunt.
Se amesteca cu praz, 3 linguri de smantana, si sare si piper dupa gust.
Ai nevoie de 5 forme termorezistente; acestea se ung cu ulei. Se pune in fiecare forma compozitie din spanac si urzici.
Pe deasupra se pune cate un ou. Peste oua se rade parmezan.
Se pun formele la cuptor pana cand ouale incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor