IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de niste oua florentine?
Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 250 g urzici
  • 1-2 fire praz
  • 1 lingura de parmezan ras
  • 5 oua
  • 3 linguri de smanatana
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Urzicile se fierb cu spanacul in apa cu sare dupa gust. Dupa ce fierb, se scurg si se taie marunt.
Se amesteca cu praz, 3 linguri de smantana, si sare si piper dupa gust.
Ai nevoie de 5 forme termorezistente; acestea se ung cu ulei. Se pune in fiecare forma compozitie din spanac si urzici.
Pe deasupra se pune cate un ou. Peste oua se rade parmezan.
Se pun formele la cuptor pana cand ouale incep sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri