- 400 g spanac
- 250 g urzici
- 1-2 fire praz
- 1 lingura de parmezan ras
- 5 oua
- 3 linguri de smanatana
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Urzicile se fierb cu spanacul in apa cu sare dupa gust. Dupa ce fierb, se scurg si se taie marunt.
Se amesteca cu praz, 3 linguri de smantana, si sare si piper dupa gust.
Ai nevoie de 5 forme termorezistente; acestea se ung cu ulei. Se pune in fiecare forma compozitie din spanac si urzici.
Pe deasupra se pune cate un ou. Peste oua se rade parmezan.
Se pun formele la cuptor pana cand ouale incep sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse