- 500 gr iaurt de fructe
- 13 linguri zahar
- 200 ml.frisca lichida
- 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
- 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
- Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat
Mod de preparare:
Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.