- 500 gr iaurt de fructe
- 13 linguri zahar
- 200 ml.frisca lichida
- 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
- 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
- Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat
Mod de preparare:
Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse