- 500 gr iaurt de fructe
- 13 linguri zahar
- 200 ml.frisca lichida
- 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
- 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
- Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat
Mod de preparare:
Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei