- 500 gr iaurt de fructe
- 13 linguri zahar
- 200 ml.frisca lichida
- 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
- 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
- Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat
Mod de preparare:
Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie