IN ACEST ARTICOL:
Un tort usor de facut si tare racoros.
Ingrediente:

  • 500 gr iaurt de fructe
  • 13 linguri zahar
  • 200 ml.frisca lichida
  • 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
  • 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
  • Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat

Mod de preparare:

Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri