- 500 gr iaurt de fructe
- 13 linguri zahar
- 200 ml.frisca lichida
- 20 gr.gelatina alimentara(Dr.Oetker)
- 10 gr.glazura transparenta(Dr.Oetker)
- Frisca si fructe(de preferat ca si iaurtul) pentru ornat
Mod de preparare:
Se bate ci mixerul iaurtul cu cele 13 linguri zahar, separat se bate si frisca(200gr). Gelatina se topeste in 200 ml.apa calda.
Se amesteca iaurtul cu frisca si se adauga gelatina.
Se toarna in tava de tort cu peretii detasabili sau in orice alta tava.Se lasa la frigider pana a doua zi si se orneaza cu frisca si fructe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Otilia Laura Spulber (06laura)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie