20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 50 mil ulei
- 200 telemea rasa
- 200 parizer taiat cubulete,
- 1 legatura marar verde
- 1leg patrunjel verde, sare piper delikat chimen
- 4 linguri de faina,putin cascaval razuit pt aspect.
Mod de preparare:
Galbenusul se amesteca cu uleiul,apoi mararul patrunjelul ,parizerul, telemeaua, faina,condimentele se pun intr-o tava bine unsa si deasupra se presara cascavalul razuit.
Se da la cuptor si cand devine aramie se scoate.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Rmilia (francisca)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?