20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 50 mil ulei
- 200 telemea rasa
- 200 parizer taiat cubulete,
- 1 legatura marar verde
- 1leg patrunjel verde, sare piper delikat chimen
- 4 linguri de faina,putin cascaval razuit pt aspect.
Mod de preparare:
Galbenusul se amesteca cu uleiul,apoi mararul patrunjelul ,parizerul, telemeaua, faina,condimentele se pun intr-o tava bine unsa si deasupra se presara cascavalul razuit.
Se da la cuptor si cand devine aramie se scoate.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Rmilia (francisca)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei