20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 50 mil ulei
- 200 telemea rasa
- 200 parizer taiat cubulete,
- 1 legatura marar verde
- 1leg patrunjel verde, sare piper delikat chimen
- 4 linguri de faina,putin cascaval razuit pt aspect.
Mod de preparare:
Galbenusul se amesteca cu uleiul,apoi mararul patrunjelul ,parizerul, telemeaua, faina,condimentele se pun intr-o tava bine unsa si deasupra se presara cascavalul razuit.
Se da la cuptor si cand devine aramie se scoate.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Rmilia (francisca)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?