20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 50 mil ulei
- 200 telemea rasa
- 200 parizer taiat cubulete,
- 1 legatura marar verde
- 1leg patrunjel verde, sare piper delikat chimen
- 4 linguri de faina,putin cascaval razuit pt aspect.
Mod de preparare:
Galbenusul se amesteca cu uleiul,apoi mararul patrunjelul ,parizerul, telemeaua, faina,condimentele se pun intr-o tava bine unsa si deasupra se presara cascavalul razuit.
Se da la cuptor si cand devine aramie se scoate.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Rmilia (francisca)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.