- 1 kg de zahar
- 50 g cacao
- o cana de apa
- ½ kg de lapte praf
- 100 g unt
Mod de preparare
Zaharul se pune intr-un vas cu apa, pe foc, pana se obtine un sirop. Cacao se amesteca bine cu laptele praf si se adauga peste sirop.
Se pune si untul si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna in forme unse in prealabil cu unt.
Dupa ce s-a racit se tine un timp la frigider.
Daca se doreste se poate adauga in compozitie si alune.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară