- 1 kg de zahar
- 50 g cacao
- o cana de apa
- ½ kg de lapte praf
- 100 g unt
Mod de preparare
Zaharul se pune intr-un vas cu apa, pe foc, pana se obtine un sirop. Cacao se amesteca bine cu laptele praf si se adauga peste sirop.
Se pune si untul si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna in forme unse in prealabil cu unt.
Dupa ce s-a racit se tine un timp la frigider.
Daca se doreste se poate adauga in compozitie si alune.
Pofta dulce!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.