Nu ezita sa gusti din aceasta rulada.

Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

  • 800.carne de porc (cotlet, fara os)
  • 6 felii de sunca afumata
  • 4 oua
  • 1/5dl. frisca de gatit
  • 1 manunchi de patrunjel
  • 1/5 dl.ulei
  • 1 manunchi de rozmarin
  • 120g.pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1.Cotletul se taie in asa fel incat sa obtinem un dreptunghi, pe care il batem putin cu batatorul de carne.Se sareaza si pipereaza.

2.Ouale se bat bine ,se adauga frisca de gatit, sarea,piperul, patrunjelul taiat marunt si se fierb in bain-marie pana se obtine o crema groasa.

3.Pe rulada pregatita ,la un capat punem crema de oua si rulam.Se prinde rulada cu ata ,se sareaza si pipereaza in exterior si, in putin ulei, se frige pe toate partile.

4.Se pune rulada intr-o tava ,se stropeste cu restul de ulei si se frige 15 minute , la cuptor, la 180*C.

5.Se amesteca rozmarinul tocat marunt cu pesmetul .Se scoate tava cu rulada din cuptor si se tavaleste rulada prin amestecul de pesmet si rozmarin Se da din nou la cuptor pana se rumeneste bine.Se scoate din cuptor, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca 10 minute.

6.Se taie rulada felii.Se aseaza pe un platou si se serveste cu garnitura de legume si porumb sotate si un vin rosu sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de porc in crusta de rozmarin si pesmet.