40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru sos:
- 3 cepe taiate cuburi
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei
- 5 linguri sherry
- 1 lingura miere
- 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
- sare
- piper
- 400g.carne de vita macinata
- 100g.chorizo(carnat picant)
- 1 ardei iute-chili
- 2 felii de paine pentru sandwich
- 1 ou
- sare
- piper
- 250g.mozzarella,taiata cubulete
- 2 linguri unt pentru gatit
Mod de preparare:
1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.
2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.
3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor