Preparatul poate fi un aperitiv gustos sau o cina excelenta.

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

Pentru sos:

  • 3 cepe taiate cuburi
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri sherry
  • 1 lingura miere
  • 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
  • sare
  • piper
Pentru mini-chiftele:
  • 400g.carne de vita macinata
  • 100g.chorizo(carnat picant)
  • 1 ardei iute-chili
  • 2 felii de paine pentru sandwich
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 250g.mozzarella,taiata cubulete
  • 2 linguri unt pentru gatit

Mod de preparare:

1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.

2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.

3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mini-chiftele umplute.