30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- cartofi
- ceapa
- ciuperci
- parizer
- ulei
- smantana
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, dupa ce s-au fiert se li se face o scobitura in centru.
Se pun la calit ceapa si ciupercile, cand sunt aproape gata se adauga si parizerul taiat cu cubulete, dupa ce se ia de pe foc se amesteca bine cu putin pate si cu restul de restul de cartof care a ramas dupa ce i-am scobit.
Umblem cartofii si ii prajim aproximativ 1 min.
Se servesc cu putina smantana pe deasupra.
O reteta propusa de: Andreea Ungureanu (d3ea)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară