30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- cartofi
- ceapa
- ciuperci
- parizer
- ulei
- smantana
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, dupa ce s-au fiert se li se face o scobitura in centru.
Se pun la calit ceapa si ciupercile, cand sunt aproape gata se adauga si parizerul taiat cu cubulete, dupa ce se ia de pe foc se amesteca bine cu putin pate si cu restul de restul de cartof care a ramas dupa ce i-am scobit.
Umblem cartofii si ii prajim aproximativ 1 min.
Se servesc cu putina smantana pe deasupra.
O reteta propusa de: Andreea Ungureanu (d3ea)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?