15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 franzela 600 g
- 1 kg rosii
- sare
- piper
- delikat
- 2-3 linguri ulei masline
- usturoi 3-4 catei
Mod de preparare:
Se feliaza franzela si se prajeste(se pot pune feliile intr-o tava in cuptor, la foc potrivit la prajit). In acest timp rosiile se spala si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron. Se condimenteaza cu sare ,piper delikat ,ulei si usturoi , se amesteca incet intreaga compozitie.Feliile prajite se aseaza pe un platou iar rosiile se pun deasupra cu lingura pe fiecare felie.
Este bine ca rosiile sa fie puse pe paine doar inaine de a fi consumate pentru a nu se umezii foarte tare feliile prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Zorina Kappel (zorina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?