15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 franzela 600 g
- 1 kg rosii
- sare
- piper
- delikat
- 2-3 linguri ulei masline
- usturoi 3-4 catei
Mod de preparare:
Se feliaza franzela si se prajeste(se pot pune feliile intr-o tava in cuptor, la foc potrivit la prajit). In acest timp rosiile se spala si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron. Se condimenteaza cu sare ,piper delikat ,ulei si usturoi , se amesteca incet intreaga compozitie.Feliile prajite se aseaza pe un platou iar rosiile se pun deasupra cu lingura pe fiecare felie.
Este bine ca rosiile sa fie puse pe paine doar inaine de a fi consumate pentru a nu se umezii foarte tare feliile prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Zorina Kappel (zorina)
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră