15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 franzela 600 g
- 1 kg rosii
- sare
- piper
- delikat
- 2-3 linguri ulei masline
- usturoi 3-4 catei
Mod de preparare:
Se feliaza franzela si se prajeste(se pot pune feliile intr-o tava in cuptor, la foc potrivit la prajit). In acest timp rosiile se spala si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron. Se condimenteaza cu sare ,piper delikat ,ulei si usturoi , se amesteca incet intreaga compozitie.Feliile prajite se aseaza pe un platou iar rosiile se pun deasupra cu lingura pe fiecare felie.
Este bine ca rosiile sa fie puse pe paine doar inaine de a fi consumate pentru a nu se umezii foarte tare feliile prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Zorina Kappel (zorina)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei