15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 franzela 600 g
- 1 kg rosii
- sare
- piper
- delikat
- 2-3 linguri ulei masline
- usturoi 3-4 catei
Mod de preparare:
Se feliaza franzela si se prajeste(se pot pune feliile intr-o tava in cuptor, la foc potrivit la prajit). In acest timp rosiile se spala si se taie cubulete.
Se pun intr-un castron. Se condimenteaza cu sare ,piper delikat ,ulei si usturoi , se amesteca incet intreaga compozitie.Feliile prajite se aseaza pe un platou iar rosiile se pun deasupra cu lingura pe fiecare felie.
Este bine ca rosiile sa fie puse pe paine doar inaine de a fi consumate pentru a nu se umezii foarte tare feliile prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Zorina Kappel (zorina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară