30 minute
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg sprot proaspat sau congelat
- 150 grame pasta de tomate
- 250 grame apa
- 10 grame ulei
- 10 gr sare
- 5 gr piper
- 3 foi de dafin
- 3-4 catei de usturoi
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingura otet concentrat
Mod de preparare:
Pestele se curata de capete si mate ,se spala numai in apa rece,se opareste in apa cu sare si otet, se lasa sa se scurga. separat se face sosul marinat:
Se pune intr-un vas uleiul,apa,pasta de tomate si mirodeniile,respectiv sarea,zaharul ,usturoiul,pirerulsi foile de dafin si se fierb citeva minute
Cand este gata se ia de pe foc si se toarna peste sprotul scurs.
Se poate consuma imediat, cald sau se poate consuma rece, a doua zi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Balasa Ecaterina (cat)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie