Un aperitiv delicios care merita incercat.Nu ezita! Este foarte bun!

Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 400g. foi de placinta (din comert)
  • 1 manunchi de patrunjel
  • 1 lingurita piper verde
  • 1 lingura mustar (de Dijon este preferabil)
  • 250g.sunca feliata
  • 1 ou
  • sare
  • faina pentru planseta

Mod de preparare:

1.Se lasa foile de placinta la temperatura bucatariei pana se decongeleaza.Pe planseta infainata se pun foile in grosime de 3-5 mm. , se ung cu mustar, se presara piper verde proaspat macinat si patrunjel verde tocat,apoi se acopera cu doua randuri de sunca feliata
.Daca este necesar se sareaza si se ruleaza foarte strans.
2.Rulada obtinuta se taie in felii de 2 cm. latime, si "melcii" astfel obtinuti se pun pe o tava unsa si captusita cu hartie de copt.Se ung cu oul bine batur si se coc in cuptor preincalzit, la 180*C , timp de 20 minute.
Se pot servi si reci si calzi cu o bere rece alaturi.

POFTA BUNA!!!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Da click aici pentru a vedea toate retetele propuse de Vekas Maria


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Melci cu sunca.