40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 400g. foi de placinta (din comert)
- 1 manunchi de patrunjel
- 1 lingurita piper verde
- 1 lingura mustar (de Dijon este preferabil)
- 250g.sunca feliata
- 1 ou
- sare
- faina pentru planseta
Mod de preparare:
1.Se lasa foile de placinta la temperatura bucatariei pana se decongeleaza.Pe planseta infainata se pun foile in grosime de 3-5 mm. , se ung cu mustar, se presara piper verde proaspat macinat si patrunjel verde tocat,apoi se acopera cu doua randuri de sunca feliata
.Daca este necesar se sareaza si se ruleaza foarte strans.
2.Rulada obtinuta se taie in felii de 2 cm. latime, si "melcii" astfel obtinuti se pun pe o tava unsa si captusita cu hartie de copt.Se ung cu oul bine batur si se coc in cuptor preincalzit, la 180*C , timp de 20 minute.
Se pot servi si reci si calzi cu o bere rece alaturi.
POFTA BUNA!!!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Da click aici pentru a vedea toate retetele propuse de Vekas Maria
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă