7 / 11

Clatite cu spanac

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg spanac
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 30 ml rom
  • 600 ml lapte
  • 200 ml smintina
  • sare

Mod de preparare:

Spalati bine spanacul, dupa care il puneti la fiert vreo 10 minute. Se scurge bine si se toaca marunt. Intr-un vas mai incapator amestecati galbenusurile cu uleiul, romul, smantana, spanacul tocat si o lingurita de sare. Se adauga faina si se amesteca pana compozitia devine cremoasa. Se adauga laptele, putin cate putin amestecand, pana cand se omogenizeaza compozitia.Albusurile se bat spuma si apoi se adauga in compozitie. Clatitele se  prajesc in ulei incins si se consuma calde.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri