- apa
- sare
- faina
- ulei.Se poate folosi si untura pentru scovergi .
- zahar pudra
- gem sau branza de dorna.
Mod de preparare:
Gogosile se fac ca si la scovergi doar ca taiati foaia incat sa obtineti dreptunghiuri pe care le face-ti o crestare pe mijloc si intoarceti unul din capete prin mijloc.
Puteti face si cerculete cu ajutorul unui pahar .Lasati uleiul sa se incinga si apoi dati focul la moderat sa nu ardeti aluatul.Iar ca sa faceti gogosi umplute luati cu mana din coca fara a intinde foaia si rotunjiti cu palmele iar in mijloc puneti branza sau gem.
Cele cu branza sint chiar bune sa stiti.Cerneti zaharul pudra pe gogosi atunci cat sunt calde.Scovergile sint foarte bune prajite in untura iar taiati-le mai mult in lungime decat in latime.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.