12:05, 8 Mai 2008 publicat în Retete culinare

O reteta de drob savuroasa cu arome delicate.
Timp de preparare:

2 - ore

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

-Organele de la miel)ficat, rinichi, plamani, inima;
- 1/2 kg de pipote i inimi de pui;
-1/2 kg de ficat de pasare;
- 2 cepe;
-4-5 fire de usturoi verde;
- puin tarhon;
-6 fire de ceap verde;
-6 oua;
-2 linguri de smantana;
- pesmet;
-50 gr. unt,
- piper, condiment pentru drob, sare, delikat.

Mod de preparare:

Se spal organele de miel i se tin în ap cu otet 15 minute. Se scot se taie bucati de 5 cm i se pun la fiert împreun cu ficatul, pipotele si inimile de pui. Dup fierbere se scot, si se dau prin maina de tocat carne împreun cu ceapa uscat, ceapa verde, usturoiul i tarhonul.
Compozitia se amesteca bine cu ouale, smantana, condimentele si se pune intr-o tava de jena sau de cozonac uns cu unt si presarata cu pesmet.

Se pune în cuptor si se tine pana cand capata o culoare maronie.
Obional: se pot pune 3 oua fierte tari.
Feliile de drob capata culoare si au un aspect deosebit.

O reteta propusa de: Matilda Mihalcea (M2)

Pofta buna!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri